Onsdag, 17 Oktober 2018
Artikelindeks
Den røde tråd
Målsætning
Økonomi & udvikling
Engagerede forældre
Hvordan inddrager vi forældrene?
Fodboldopdragelse
Klar til kamp
Holdopdeling
God teknik - kvalitetsmærket
Frafald - hvad kan I forældre gøre
Træneren
Sådan udvikler vi spillerne
Vil I være med til at præge udviklingen?
Alle sider

Målsætning


Fårevejle Boldklub skal være en god og attraktiv fodboldklub, hvor alle spillere føler glæde og motivation til at yde sit bedste. Leg, sjov og godt kammeratskab skal være grundpillerne i fodboldspillet.

Der skal sættes fokus på, at der i klubben skal være plads til både det mere socialt prægede fodbold og fodbold på eliteplan. Der skal altid være et tilbud i klubben, som er tilpasset den enkeltes lyst og evner i retning af træning og kamp.

Klubben skal have mange veluddannede trænere, der besidder de nødvendige kvalifikationer til ethvert niveau. Klubben skal konstant afsætte de nødvendige ressourcer på ungdomsfronten, så vi også i fremtiden vil være en interessant og spændende klub.

Er vi parat til at følge Den Røde Tråd, venter der klubbens medlemmer mange store oplevelser og mange sejre.

Fårevejle Boldklub skal have et godt image i det lokale samfund og i fodboldens verden. Vi skal signalere, at vi er tidssvarende, professionelle, troværdige, har dygtige spillere og ledere, der er bekendt med Den Røde Tråd.

Klubhuset skal være velholdt og rengjort. Banerne skal være gode og velplejede. Spilletøjet skal være rent og pænt, og der skal være mange aktiviteter for klubbens medlemmer.