Onsdag, 17 Oktober 2018
Artikelindeks
Den røde tråd
Målsætning
Økonomi & udvikling
Engagerede forældre
Hvordan inddrager vi forældrene?
Fodboldopdragelse
Klar til kamp
Holdopdeling
God teknik - kvalitetsmærket
Frafald - hvad kan I forældre gøre
Træneren
Sådan udvikler vi spillerne
Vil I være med til at præge udviklingen?
Alle sider

Engagerede forældre


Engagerede forældre spiller en vigtig rolle i Fårevejle Boldklub. De mere naturlige ting som at hjælpe med at komme i tøjet, snøre sko, tisse, trøste, er blot nogle af nøgleordene, hvor man som forældre, spiller en vigtig rolle for børnenes glæde ved at spille fodbold.

Børn er stolte når far og mor ser dem spille fodbold. Har I som forældre for travlt i hverdagen og aldrig stopper op for at hygge jer med jeres børn, snyder I jer selv for en masse sjove oplevelser. Børn er stolte, når de ser deres forældre ser dem lave en god præstation. Derfor er det vigtigt, at I som forældre bakker op, når træneren eller klubben indkalder til informationsmøder, arbejdsdag, fester og sportsarrangementer. Ikke kun for børnenes skyld, men også for jeres egen.

Gennem jeres børn og fodboldklubben kan I få varige venskaber med andre forældre, der måske vil holde livet igennem.

Når i ser jeres børn spille fodbold, er det vigtigt, at I ikke kun fokuserer på jeres egne børns præstationer. Fodbold er et holdspil, hvor alle spillere er vigtige brikker. Vær særlig opmærksom på følgende gode råd:

• Mød i god tid. Eventuelle afbud bør gives minimum 3 dage før kamp.

• Lad træneren styre holdet. Lad vær med at blande dig i hans/hendes dispositioner, selvom de måske er virker forkerte.

• Du er altid velkommen til at rose eller komme med positive tilråb, men husk, det ikke kun skal være til dit eget barn.