Odsherred Stål Cup 2023


Skrevet af Fårevejle Boldklub den 15-10-23 i Begivenheder


Kom og vær med til Odsherred Stål Cup 2023!

Vi er begejstrede over at annoncere vores indendørsturnering, Odsherred Stål Cup 2023! Dette er den ultimative lejlighed til at fejre vores fællesskab og kærligheden til fodbold.

Hvornår sker det?

Sæt allerede nu kryds i kalenderen fra den 1. til den 3. december 2023. Denne weekend bliver fyldt med intens og spændende fodbold. Det er en begivenhed, du ikke vil gå glip af.

Hvad har vi planlagt?

  • Fredag, d. 1. december: Turnering for Old Boys (32+ år).
  • Lørdag, d. 2. december: Turnering for Herresenior.
  • Søndag, d. 3. december: Turnering for U9 Drenge, U14 Drenge, U16 Piger og Damesenior.

Vi garanterer en weekend fyldt med fantastiske kampe, imponerende mål og spænding på banen. Dette er også en perfekt mulighed for at danne minder og styrke venskaber gennem fodbold.

Hvad mangler?

Dette er blot en forsmag på, hvad du kan forvente. For mere information, detaljer om tilmelding og turneringsplaner, opfordrer vi dig til at læse vores officielle invitation nederst i dette indlæg.

Så, uanset om du er en erfaren spiller, en ivrig tilskuer eller en nysgerrig nybegynder, har Odsherred Stål Cup noget at tilbyde for alle. Vi glæder os til at byde dig velkommen til en weekend fyldt med fantastisk fodbold og fællesskab.

Læs vores officielle invitation nedenfor og sæt kryds i kalenderen – Odsherred Stål Cup 2023 bliver en uforglemmelig begivenhed!