OK sponsorsamarbejde

Støt Fårevejle Boldklub, hver gang du tanker

Vi har indgået en sponsoraftale med OK, så du kan støtte Fårevejle Boldklub, hver gang du tanker. Og vigtigst af alt, det koster dig ikke ekstra at støtte vores klub – OK betaler hele beløbet.

Du støtter vores klub med 5 øre/liter – uanset om du bestiller et OK Kort eller betaler med OK-appen. Når nye kunder har tanket 500 liter indenfor et år, får vores klub en ekstra bonus på 200 kr.

Sådan støtter du med OK-appen

Du behøver ikke et OK-kort for at støtte klubben. Ved at hente OK-appen i App Store eller Google Play, har du også mulighed for at støtte. Se hvordan i videoen herunder.

Bestil et OK-kort

Ønsker du at benytte et OK-kort og på den måde støtte klubben, kan du nemt og hurtigt bestille et kort på OK.dk. Se hvordan i videoen herunder.

Har du allerede et OK Kort? Så ring til OK på 70 10 20 33 og fortæl dem, at du gerne vil støtte Fårevejle Boldklub nu. Og så sørger de for at ændre det.

Støt ekstra med OK Mobil og OK El

Har du et OK Kort kan du fordoble støtten til vores klub. Vælg en af OK’s Mobil-pakker, så støtter du vores klub med ekstra 5 øre pr. liter, du tanker. Du kan se alle OK’s mobilpakker på www.ok.dk/mobil. Du kan også fordoble støtten, hvis du vælger at få el fra OK. Så støtter du med 5 øre ekstra pr. liter, hver gang du tanker. Det er nemt og hurtigt at skifte elselskab. Bare ring til OK på 70 10 20 33, så sørger de for det hele.

Vil du vide mere? Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Allan Steen Hansen på 61614332 eller allan@faarevejle-bk.dk.